درمان بدون دارو به روش نوين لورتا و تحريك مغزی
کاربرد نوروفیدبک لورتا
مناسب برای انواع اختلالات مانند:بيش فعالی، مشكل تمركز، اضطراب،افسردگی،وسواس، ميگرن،صرع،اعتياد،پرخاشگری، پرخوری، اختلال خواب…
مركز درمانی و توانبخشی به روش نوين نوروفيدبك لورتا
دکتر فرناز فریدی,روانشناس و نوروتراپيست
متخصص در درمان انواع اختلالات روانی و رفتاری با تكنولوژی نقشه مغزی، نوروفيدبك لورتا و تحريك مغزی
اینستاگرام : https://www.instagram.com/drfarnazfaridi
کاربردهای درمانی نوروفیدبک:
✔️اضطراب(Anxiety): اضطراب :بسياری از متخصصان، بكارگيری نوروفيدبك به منظور درمان اضطراب را يكی از عمدهترين موارد و زمينههای استفاده از نوروفيدبك ميدانند. اكثر آنها معتقدند اضطراب يكي از اولين مواردی بود كه به نوروفيدبك پاسخ داد. نتايج پژوهشی نشان می دهد كه در حدود 90-80% از بيماران اضطرابی با اين روش بهبود یافتهاند.
✔️ناتوانی یادگیری: اين اختلالات در سنين دبستان شايع هستند. در درمان اختلالات،نوروفيدبك تحول بزرگی ايجاد كرده است. در اين مورد نوروفيدبك به تنهايی پاسخگوست و نيازی به درمان مكمل ندارد. معمولاً با كامل كردن يك دوره درمانی بهبودی ثابتی حاصل ميشود.
✔️درمان اختلالات خواب:
اولين تغييراتی كه مراجعين عموماً بعد از شروع درمان با نوروفيدبك مشاهده ميكنند، تغيير و تنظيم خوابشان است. بنابراين ميتوان از نوروفيدبك در درمان اختلالات خواب نيز استفاده كرد.
✔️درمان صرع، آسیب مغزی و سكته مغزی :
در انواع صرع و در مواردي كه داروها مؤثر نبودهاند و بيماری بسيار مزمن و غيرقابل كنترل بوده است نوروفيدبك در درمان 70 تا 90% بيماران موفق بوده است.
✔️آسیب مغزی :
نوروفیدبک سبب بهبود مشکلات ناشی از آسیب و سکته مغزی میشود. از آنجمله میتوان به بهبود در حافظه، سردرد، گیجی و حواسپرتی، سرگیجه، مشکلات تمرکزی، اضطراب، افسردگی، تغييرات خلقي، اختلالات خواب، تحريكپذيری، مشكلات ادراك بينايی و ديسلكسی اشاره کرد.
✔️درمان دردهای مزمن و سردردهای ميگرنی :
درمانگران و پزشكانی كه از نوروفيدبك برای درمان دردهای مزمن و سردردهای ميگرنی استفاده كردهاند، اعلام كردند كه وقوع و شدت حملات ميگرن در اكثر موارد با استفاده از اين روش كاهش مييابد و حتی از بين می رود.
✔️درمان افسردگی :
در مورد بيماران مبتلا به افسردگی اساسی كه هيچ درمانی برای آنها كارساز نبوده، نوروفيدبك در اغلب موارد بهبود دهنده بوده است.
مزیت نوروفیدبک:
-نداشتن عوارض جانبی و اثرات سوء برخی داروها ( از جمله اثرات سوء داروها کاهش انعطاف پذیری مغزز است.
-داشتن اثرات درمانی پایدار
-بهبود بیماریهای مثل بیش فعالی، وسواس های شدید و افسرده خویی در مواردی که دارو درمانی آنها علائم را موقتاً از بین می برد.
-تنظیم کل فعالیتهای مغز
-در حقیقت داروها بعنوان یک ماده خارجی سعی در تنظیم فعالیتهای مغز دارند. بنابراین با قطع آنها نظم ایجاد شده در مغز نیز از بین میرود و مغز مجدداً برای اینکه تنظیم خود را به سمت آورد نیازمند داروست این مسئله بعنوان اثر تنظیم داروها شناخته می شود، در حالیکه هدف نورفیدبک خود تنظیمی به مغز است و سعی دارد به مغز یاد دهد چگنه خود را تنظیم کند.
درنتیجه پس درمان نورفیدبک مغز با مواجهه با مشکلات جدید و خارج شدن از نظم خود، نیازمند ماده دارویی خارجی نمی باشد چرا که می تواند از طریق فرایند خود تنظیمی ، نظم جدید خود را بدست می آورد.
بدون دیدگاه