پرخاشگري نوجوانان
راهكارهاي مقابله با پرخاشگري نوجوانان
نوجوانانی که نمیتوانند عصبانیت خود را مدیریت کنند، دچار مشکلات جدی میشوند. در حالی که برخی به صورت کلامی پرخاشگری میکنند و برخی دیگر ممکن است از نظر جسمی پرخاشگر شوند.
بسیاری از نوجوانان سعی میکنند سرکوب را به عنوان راهی برای کنترل خشم در نوجوانان خود انتخاب کنند، اما احساسات به معنای تأیید و ابراز وجودی هستند و مهم این است که نوجوانان را به سرکوب احساساتشان تشویق نکنیم. درعوض، به آنها بگویید که اشکالی ندارد احساساتشان را تا زمانی که آرام شوند، درون خود نگه دارند
اگر احساس مي كنيد كه عصبانيت شما خارج از كنترل است ، اگر عصبانيت شما تاثيرات منفي بر روابط اجتماعي وشغلي تان گذاشته است ، يا اين كه قسمت مهمي از زندگي تان تحت تأثير آن است ، ممكن است به مشاوره به عنوان عاملي براي ياد گيري توجه كنيد كه به شما كمك مي كند چگونه بهتر رفتار كنيد
پرخاشگري در كودكان علل متفاوتي دارد. در اين پست علل آن را بررسي خواهيم كرد.
١. الگوبرداري از والدين پرخاشگر:
شايد تا به حال خود كودك در معرض پرخاش شما قرار نگرفته باشد اما همين كه پرخاش شما را مشاهده كند، كافي است تا پرخاشگري راهي باشد براي رسيدن به خواسته اش يا ابراز ناراحتي اش.
٢. حوصله نداشتن والدين و كوتاه آمدن در مقابل كودك پرخاشگر:
بسياري مواقع، بسياري والدين حوصله ندارند و تن به خواسته بي مورد كودك مي دهند كودك شما ياد مي گيرد براي رسيدن به خواسته اش داد بزند و…
٣. دعوا كردن و داد زدن بر سر كودك:
وقتي خشم و عصبانيتتان را سر كودك خالي ميكنيد، به او ياد مي دهيد كه او هم در مواقع عصبانيت به جاي كنترل رفتارش، خشمش را سر شما يا ديگران خالي كند.
بدون دیدگاه